Már nem csak a közhasznú szervezetek kiváltsága a CivilTech Szoftveradományozói Program!

Már nem csak a közhasznú szervezetek kiváltsága a CivilTech Szoftveradományozói Program!

Ha civilszervezetként fogadhattok idén 1%-ot, akkor február 1-től Ti is jogosultak lehettek szoftveradományokra!*
Látogass el a civiltech.hu oldalra és regisztráld civilszervezetedet, hogy minél előbb igényelhessétek a legnépszerűbb szoftvereket - vagy speciális hardvereket - a piaci ár töredékéért!**
Ha a Google for Nonprofits programba szeretnétek csatlakozni, 1% jogosultként  most már ezt is megtehetitek, és havi 10 000 dollár értékben kampányolhattok a Google keresőfelületein!
A legprofibb vírusvédelmet szeretnétek? Pár ezer forintért ez is elérhető a CivilTech programban!
Ne maradjatok le! Vegyétek birtokba a legkorszerűbb IT eszközöket, hogy a munkátokat gyorsabban és hatékonyabban szervezhessétek!

Regisztrálj most!

Ha kérdésed van, írj a NIOK-nak a civiltech@niok.hu címre!
Minden nap használtok szövegszerkesztőt és táblázatkezelőt a munkátokhoz? Frissítsetek most a legújabb MS Office verzióra! Akár Mac-re is!
Lépjetek a biztonságos útra, használjatok eredeti Windows rendszert csupán 

2 727 Ft + áfa összegért!
Próbáltátok már a Symantec vírusvédelmét? 1 212 Ft + áfától elérhető a Civiltech Programban!

*Február 1-től már nem csak közhasznú szervezetek jogosultak a CivilTech programban részt venni, hanem minden olyan szervezet jelentkezhet, amely az adott évben jogosult az 1% gyűjtésére! Ne hagyjátok ki, ha fejlesztenétek, javítanátok, esetleg legalizálnátok információs technológiai (IT) eszközeiteket. Microsoft termékek, vírusvédelem és tervezői eszközök akár több mint 90%-al olcsóbban érhetőek el, mint a piacon.

**A NIOK Alapítvány és a TechSoup közös programjának köszönhetően jutnak el a magyar civilszervezetekhez a nagy szoftvercégek termékei, amelyek többsége ingyenes, de adminisztrációs díj fejében igényelhető. A MS Office Standard (2016) jelenlegi díja 8 788 Ft + áfa, amely a piaci ár kb. tizedének felel meg.

Forrás: NIOK Alapítvány