Ifjúsági szekció beszámolója, 2018. évről

1. Szekcióvezető neve: Nagyidai Tamás

2. CABB tag : Jékli Gergő

3. Civil delegált (ha van)

4. Szekciót képviselő kerekasztal tagok neve: Katonáné Fekete Tímea

5. SZEKCIÓT ALKOTÓ SZERVEZETEK száma/NEVE: 6szervezet:

 1. Konszenzus Alapítvány
 2. Baba-Kocsi-Fitness
 3. Eger Kapui Kulturális Alapítvány
 4. civil szervezet?
 5. civil szervezet?
 6. civil társaság

6. Szekció hálózati együttműködéssel megvalósult rendezvényei, a városi feladatellátásban való részvétele (ha volt ilyen), nemzetközi kapcsolatai (ha van ilyen),

 • 2018. július: képzés az Ifjúsági Szekció szervezeteinek. A szekció képzésre pályázott az Egri Civil Alap pályázatán (befogadó szervezet: Eger Kapui Kulturális Alapítvány). A képzés célja a résztvevők számára hasznos, gyakorlati információk, tanácsok átadása, melyet a szervezetfejlesztés és forrásteremtés területén hasznosíthatnak. A képzést meghirdettük az ECK többi szervezete számára is, a Felnémeti Szekcióból is részt vettek rajta.
 • Szekciónk és szervezetei kapcsolatot tartanak és együtt működnek az Egri Ifjúsági Kerekasztallal és Eger MJV ifjúsági referensével; valamint a A Heves Megyei Kormányhivatal Egri Járási Hivatal Foglalkoztatási, Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztály Foglalkoztatási Osztályával
 • Nemzetközi kapcsolataink vannak civil szervezetekkel Székelyudvarhelyen, Nagyváradon, Szabadkán és Adán

7. Külön: a szekció szervezeteinek összetartozását erősítő rendezvények, események (ha volt ilyen), Eger Civil Ünnepén való részvétel.

 • Szekciónk 2018-ban két szekcióülést tartott. Témája az Eger Civil Ünnepén való részvétel volt
 • Eger Civil Ünnepén egy szervezetünk színpadi, három pedig sátras szolgáltatással vett részt. A kedvezőtlen időjárás ellenére a jó hangulatról a Baba-Kocsi-Fitness önkéntesei gondoskodtak, rövid beszélgetésekre, receptcserére és tapasztalatcserére nyílt lehetősége látogatóinknak.
 • Szelíd motoros felvonulás: a szelíd motorosok Eger Civil Ünnepe felvonulásához csatlakozott az Érsekkert elejétől. A gyerekek (és persze szüleik) önfeledten vonultak az érsekkerti színpadhoz kismotorokon, bicikliken, babakocsikkal és egyéb kerekeken guruló járgányokkal.
 • Decemberben rendhagyó, kötetlen szekcióülésünk volt, mely során a Dobó téren találkoztunk. A rendhagyó szekcióülés „témája” közös forralt borozás és forró csokizás volt-Eger Ünnepe.

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.